I cannot connect to server Could not Connect to database کالیو ارگانیک (کود آلی پتاسه)

جستجو

تبلیغات



کالیو ارگانیک (کود آلی پتاسه)

    کالیو ارگانیک (کود آلی پتاسه)

    هفتاد درصد شیره سلولی را پتاسیم تشکیل داده است. این عنصر به اسم عنصر کیفیت مشهور می باشد و موجب افزایش کیفیت محصولا کشاورزی می گردد. کمبود پتاسیم با کاهش شیره سلولی موجب بیدار شدن زودتر درختان از خواب زمستانه و و در نتیجه خطر سرمازدگی در این درختان افزایش می یابد. همچنین کمبود پتاسیم موجب ریز شدن میوه و عدم رنگ گیری مناسب در درختان سیب می گردد. استفاده از این کود درختان را در مقابل سرمازدگی مقاوم می نماید. قابلیت جذب بالا و تعادل تغذیه ای از ویژگیهای منحصر به فرد این کود می باشد. جلوگیری از ترک خوردن تنه درختان و همچنین پر کردن مغز درختان هسته دار از مزایای دیگر این کود می باشد. استفاده از این کود باعث افزایش عملکرد در واحد سطح و افزایش کیفیت محصولات کشاورزی می شود.

    میزان مصـرف:

     مناسب برای کلیه محصولات کشاورزی

    بسته به سن و مرحله رشد درختان میوه از 400 گرم تا نهایتاً 3.5 کیلوگرم
    350 کیلوگرم در هکتار برای کشت محصولات دیم
    200- 400 کیلوگرم در هکتار برای کشت محصولات آبی (صیفی‌جات و حبوبات)
    100 تا 140 کیلوگرم در هزار مترمربع برای کشت محصولات گلخانه‌ای

     

    هر کیلوگرم 1600 تومان


    این مطلب تا کنون 29 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ یکشنبه 24 آبان 1394
    منبع
    برچسب ها : درختان ,محصولات ,کیلوگرم ,افزایش ,کیفیت ,موجب ,محصولات کشاورزی ,هکتار برای ,کمبود پتاسیم ,افزایش کیفیت ,شیره سلولی ,
    کالیو ارگانیک (کود آلی پتاسه)

تبلیغات


    تبلیغات شما در این قسمت

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 4 فروردين 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر